فراخوان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه جهت دریافت دُز سوم واکسن کرونا

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۹/۱۶ ۰۹:۲۰ | تعداد بازدید: 10

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از فراخوان افراد بالای ۴۰ سال برای دریافت دُز سوم واکسن کرونا خبر داد.

دکتر الهام بهره‌مند ضمن اعلام مطلب فوق بیان کرد: افراد بالای ۴۰ سال که واکسن کرونای سینوفارم، بهارات و برکت تزریق کرده‌اند می‌توانند پس از گذشت 3 ماه از نوبت دوم برای دریافت دُز سوم مراجعه کنند.

وی ادامه داد: افراد بالای ۶۰ سال که واکسن‌های آسترازنکا و اسپوتنیک دریافت کرده‌اند، پس از ۶ ماه از دریافت دُز دوم برای دریافت نوبت یادآور اقدام نمایند.

دکتر بهره‌مند گفت: واکسیناسیون همراه با رعایت کامل شیوه‌نامه‌های بهداشتی می‌تواند از ابتلا و شدت یافتن بیماری کووید۱۹ پیشگیری کند، بنابراین کسانی‌که واکسینه شده‌اند باید همانند افرادی که هنوز برای دریافت واکسن خود مراجعه نکرده‌اند، در زمینۀ رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی جدیت داشته باشند.

گفتنی است در حال حاضر علاوه بر مرکز تجمیعی واکسیناسیون کووید19 شهدای مدافع سلامت در ترمینال شهرستان و مرکز شهدای سرباز شهرک ولیعصر (عج)، تزریق واکسن کرونا در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های بهداشتی و خانه‌های بهداشت تحت‌پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه نیز صورت می‌گیرد و افراد می‌توانند با مراجعه به نزدیک‌ترین مکان به محل زندگی خود نسبت به دریافت واکسن اقدام نمایند.