معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه خبر داد:

کنترل فشارخون بیش از ۱۴۰هزار نفر در جمعیت تحت پوشش این دانشگاه

کد مطلب: ۱۰۴۶ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۴/۱۷ ۱۳:۴۱ | تعداد بازدید: 6

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از کنترل فشارخون بیش از ۱۴۰ هزار نفر در جمعیت تحت پوشش این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، دکتر الهام بهره مند با بیان اینکه 18 هزار بیمار مبتلا به فشار خون در جمعیت تحت پوشش دانشگاه شناسایی شده است، عنوان داشت: 121 هزار و 464 نفر از طریق مراجعه به پایگاه های سلامت، خانه های بهداشت و مراکز خدمات جامع سلامت و ثبت در سامانه سیب و  21 هزار و 715 نفر با مراجعه به 60 ایستگاه ثابت و سیار، فشارخون خود را مورد سنجش قرارد دادند.

رئیس کارگروه اجرائی بسیج ملی کنترل فشارخون ضمن تشکرازکلیه دست اندرکاران وعوامل اجرائی این طرح تصریح کرد : افراد شناسایی شده مبتلا به فشار خون،  جهت روند درمان به پزشک ارجاع داده شده اند که امیدواریم بیماران با پیگیری مراحل درمان در حفظ سلامت جسم خود کوشا باشند.

گفتنی است بسیج ملی کنترل فشارخون از 27 اردیبهشت ماه تا 15 تیرماه در دو مرحله اطلاع رسانی و اجرائی با هدف حساس سازی افکار عمومی نسبت به این بیماری و مخاطرات آن و همچنین شناسایی مبتلایان همزمان با سراسر کشور در جمعیت تحت پوشش دانشگاه اجرا گردید.