پیام معاون بهداشت دانشگاه بمناسبت فرا رسیدن عید سعید فطر

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۳/۰۳ ۱۱:۱۸ | تعداد بازدید: 5

دکتر الهام بهره مند معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در پیامی فرا رسیدن عید سعید فطر را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی، در متن این پیام آمده است:

عید سعید فطر، عید توفیق دستیابی به طاعت‌ها و اطاعت‌ها و عید پیروزی اخلاص و عید بازگشت به فطرتی که زلال و خدایی است و جشن فطرت‌های پاکی است که در ماه مهمانی خدا به وصل و قربش نائل شده‌اند و در چشمه فیض الهی رمضان؛ وجود خود را از غبارهای دنیوی زدوده‌اند و شایسته و سربلند از آزمون اخلاص و بردباری به سرمنزل توبه و بازگشت به درگاه خداوند یکتا رسیده‌اند تا در طلیعه ماه شوال؛ این بزم عظیم خداوند را شاکر باشند.

خوشا به حال کسانی که در پرتو فرصت نورانی ماه مبارک رمضان و در سایه شب‌های پرفیض قدر، توشه‌ای از تقوی برگرفته و با ذکر «الهم اهل الکبریاء و العظمه» به استقبال این عید فرخنده آمده‌اند.
اینجانب با آرزوی قبولی طاعات و عبادات همه مسلمانان، عید بزرگ و خجسته فطر و حلول ماه شوال را به مردم مؤمن، خداجو و ولایتمدار شهرستان و همکاران عزیز در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه تبریک و تهنیت عرض نموده و رستگاری، عزت و کرامت همگان را از آستان خداوند قادر متعال مسالت دارم.