پیام تبریک معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بمناسبت فرا رسیدن روز جهانی بهداشت

کد مطلب: ۹۹۳ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۱/۱۹ ۰۹:۳۲ | تعداد بازدید: 5

دکتر الهام بهره مند معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه فرا رسیدن هفتم آوریل  روزجهانی بهداشت را به تمامی فعالان این حوزه تبریک گفت.وی فرهنگ سازی و اطلاع رسانی در راستای ارتقای سلامت و تاکید بر اصلاح روش‌های زندگی برای تامین سلامتی مردم و به ویژه با موضوع «شعار سال»،جلب مشارکت مردم و همکاری عمومی در راستاری توجه به نقش سلامت و پیشگیری برای داشتن جامعه‌ای سالم،جلب حمایت سیاست‌گزاران ومدیران ارشددرپشتیبانی  ازبرنامه‌های سلامت و...مهمترین اهداف نامگذاری روز جهانی بهداشت عنوان نمود.وی ضمن تبریک مجدد به تمامی کارکنان پر تلاش بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه ابراز امیدواری کرد در سال پیش رو  بتوان همانند گذشته گام های اساسی در ارتقاء بهداشت و سلامت جامعه برداشت.