واحد تست بیلی Bayley( تست تشخیص مشکلات تکامل کودکان ) در تربت حیدریه افتتاح شد

کد مطلب: ۱۰۱۷ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۲/۱۸ ۰۸:۳۳ | تعداد بازدید: 19

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از افتتاح واحد تست بیلی در مرکز خدمات جامع سلامت قدس خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، دکتر الهام بهره مند گفت: این واحد  به همت واحد سلامت کودکان گروه سلامت جمعیت و خانواده  این معاونت تجهیز شده  و هدف از آن، انجام آزمون تشخیصی به منظور شناسایی کودکان مشکل دار از نظر تکامل است.

وی افزود: از سال 92  برنامه غربالگری تکامل کودکان در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت  با استفاده از پرسشنامه های 19 گانه ASQ انجام می شود و در راستای تشخیص قطعی مواردی که در آزمون غربالگری ASQ به عنوان تاخیر تکامل ارجاع شده اند، لازم است برای کودکان شناسایی شده تست تکاملی تشخیصی انجام گیرد.
وی عنوان کرد: آزمون بیلی یکی از آزمون های معتبر تشخیصی تکامل کودکان است که پس از شناسایی موارد مشکل دار در مرحله غربالگری به منظور تشخیص قطعی این آزمون جهت آنان انجام می شود.

کارشناس سلامت کودکان معاونت بهداشت نیز بیان کرد: مدت زمان انجام تست جهت هر کودک 50 تا 90دقیقه به طول می انجامد و کارشناسان این واحد در مدت یکسال گذشته که به صورت آزمایشی مشغول انجام فعالیت بوده اند، برای 170 کودک، آزمون بیلی انجام داده اند.
زینب اقدسی گفت: این واحد همه روزه صبح ها از ساعت 8 تا 12 با حضور کارشناسان بیلی در مرکز قدس آماده ارایه خدمت به کودکان عزیز شهرمان است.