حجت الاسلام و المسلمین دکتر صافدل :

قیام سرخ عاشورا روشن گر مسیر دفاع مقدس بود

کد مطلب: ۱۰۷۱ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۷/۰۸ ۱۰:۱۰ | تعداد بازدید: 7

با حضور سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه مراسم گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان هشت سال دفاع مقدس با مشارکت کارکنان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در این معاونت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی ، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین صافدل در این مراسم با گرامیداشت رشادت های شهیدان و ایثارگران هشت سال بیان داشت : امروز ایران اسلامی به برکت خون شهیدانی که دنباله رو مسیر سرور و سالار شهیدان بودند در مسیر سربلندی و اقتدار قرار گرفته است و پاسداشت حرمت خون شهیدان بر همه ما واجب است .

سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در ادامه به تبیین نقش نهضت عاشورا در هشت سال دفاع مقدس پرداخت و اظهار داشت : قیام سرخ عاشورا روشنگر راه دفاع مقدس بود و رزمندگان اسلام به تاسی از اباعبدالله (ع) توانستند اتحاد شرق و غرب در مقابل اسلام را در هم بشکنند .

حجت الاسلام و المسلمین دکتر صافدل در پایان فضای خدمت در نظام اسلامی را یک مسیر جهادگونه برشمرد و افزود : امروز تمامی کسانی که در دستگاه های اجرایی و نظارتی مسئولیتی برعهده دارند در جبهه جهاد حاضر هستند و باید آگاه باشند که بار این مسئولیت امانتی است که خداوند بر دوش آنها گذاشته است و بایستی نگاهی ولایی و جهادی در راه خدمت به مردم داشته باشند .