معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه:

فعالیت فیزیکی مناسب ضامن سلامت زنان

کد مطلب: ۱۰۲۰ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۲/۱۸ ۱۰:۱۵ | تعداد بازدید: 17

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: فعالیت فیزیکی مناسب ضامن سلامت زنان است.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، دکتر الهام بهره مند افزود: در راستای بر نامه های هفته سلامت و با هدف ارتقاء سلامت بانوان در محیط کاری، همایش پیاده روی بانوان شاغل در حوزه معاونت بهداشتی از مسیر معاونت تا پارک پرستار برگزار شد.

وی عنوان کرد: ورزش مستمر و منظم به عنوان نسخه رایگان سلامت برای بانوان محسوب می شود و از آنجایی که  زنان محور سلامت خانواده بوده و علاوه بر مدیریت سلامت اعضای خانواده، خود الگوی اصلی آموزش  هستند، بنا بر این زنان سالم می توانند نقش مهمی در ترویج زندگی سالم و انتقال آموزش به نسل بعد داشته باشند.

دکتر بهره مند اظهار امید واری کرد: با توجه به طراحی پروژه فعالیت بدنی ویژه بانوان معاونت و از طریق  هماهنگی با کمیته ورزش دانشگاه ، بتوان بخشی از فعالیت جسمانی منظم بانوان در محل کار را  اجرا نمود.