شعار روز جهانی آسم:

شیوع رو به رشد آسم را متوقف کنیم

کد مطلب: ۱۰۱۸ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۲/۱۸ ۰۸:۳۵ | تعداد بازدید: 4

محمدصالحی فر کارشناس برنامه آسم معاونت بهداشت درگفتگویی با روابط عمومی ، ضمن اشاره به شعار جهانی این روز «شیوع رو به رشد آسم را متوقف کنیم» بیان کرد :آسم بیماری التهابی مزمن و غیرواگیر ریه است. این بیماری به دنبال واکنشی که راههای هوایی به عوامل محرک و حساسیت زا نشان می دهند و  شایعترین علائم این بیماری را سرفه،خسخس و تنگی نفس عنوان می باشد.

وی افزود : در راستای ایجاد حساسیت و ارتقاء آگاهی جامعه در خصوص این بیماری بدنبال برنامه هایی از جمله  برگزاری مسابقات ورزشی ، نقاشی ، عکاسی ،برگزاری کلاس های آموزشی جهت مربیان بهداشت مدارس ، کارگران و کارفرمایان، رانندگان حمل و نقل عمومی ، بیماران و خانواده های ایشان ، برگزاری دوره های بازآموزی تشخیص درمان ومراقبت بیماری آسم برای پزشکان ، پرستاران ، بهورزان مراقبین سلامت در جمعیت تحت پوشش دانشگاه برگزار خواهد شد.