سفیران سلامت دانشجو بازوان پرتوان سلامت

کد مطلب: ۱۰۲۱ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۲/۱۸ ۱۳:۰۱ | تعداد بازدید: 15

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: سفیران سلامت دانشجو بازوان پرتوان حوزه سلامت هستند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، دکتر الهام بهره مند عنوان کرد: در راستای اجرای کمپین های خود مراقبتی و بمنظور تربیت سفیران سلامت جوان، همایش سفیران سلامت دانشجو درسال تحصیلی 98-97 در محل سالن ابن سینا برگزار شد.

وی افزود: در این همایش که به همت گروه آموزش و ارتقاء سلامت  و گروه سلامت جوانان اداره جمعیت و سلامت خانواده معاونت بهداشت و با مشارکت معاون دانشجوئی، فرهنگی و معاونت آموزشی، پژوهشی دانشگاه برگزار شد، بیش از 60  دانشجو از دانشگاههای علوم پزشکی و دانشگاه فرهنگیان حضور داشتند.

وی با بیان اینکه توانمندسازی دانشجویان و تشکیل کانون سلامت در دانشگاهها گام بسیار مهمی در ارتقاء سطح سلامت جوانان و نهادینه سازی سلامت در جامعه میباشد، اظهار کرد: هدف از تربیت سفیر سلامت جوان این است که با تشکیل کانون سلامت در هر دانشگاهی با همکاری و همیاری دانشجویان از طریق توانمندسازی افراد، آموزشی همسان به همسان در دانشگاهها رخ داده و منجر به  ارتقاء سطح سلامت جوانان در جامعه گردیم.

در این همایش مباحث خود مراقبتی، پیشگیری از سوء مصرف مواد و الکل، پیشگیری از رفتارهای پرخطر و اچ آی وی توسط خانم گرامی پور و آقایان مقدسیان و اعتصامی تدریس و در پایان جلسه آزمون برگزار گردید.

در همایش های بعدی با توجه به نیاز سنجی انجام شده، مباحث پیشگیری از سوانح و حوادث ترافیکی، کنترل خشم و مهارتهای ارتباط موثر، ازدواج سالم در جوانان مطرح خواهد شد و در نهایت به نفرات برتر و افراد فعال کانونهای سلامت هدایایی  تقدیم خواهد گردید .