درچهار روز گذشته بیش از هفت هزار خدمت در طرح سلامت نوروزی در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه انجام شده است

کد مطلب: ۹۹۱ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۱/۱۷ ۰۸:۴۶ | تعداد بازدید: 3

به گزارش غلامرضا میری مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه ، اقدامات انجام شده در چهار روزگذشته ،بیش از 2210 بیمار به اورژانس بیمارستان آموزشی درمانی نهم دی مراجعه و تعداد 250 بیمار بستری شدند، هم چنین 2766 مورد خدمات پاراکلینیکی در بخش های بستری  و 98 مورد عمل جراحی انجام شد.

وی افزود:بیش از 1312 نفر به درمانگاه های عمومی و تخصصی تحت پوشش دانشگاه مراجعه و بدنبال 242 مورد بازرسی از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی بیش از 462 کیلو گرم مواد غذایی فاسد، غیربهداشتی و تاریخ گذشته معدوم و 8 مرکز متخلف بهداشتی به مراجع قضایی شدند.

میری ادامه داد:در این ایام بیش از 113 ماموریت  شهری و 82 ماموریت جاده ای توسط کارکنان اورژانس 115 انجام که  127 مورد به بیمارستان اعزام شدند.

وی در پایان تاکید کرد: بازرسی ها به شدت توسط کارشناسان از تمامی حوزه ها ادامه خواهد داشت  و مردم در صورت دیدن هرگونه تخلف بهداشتی و درمانی موارد را جهت پیگیری به سامانه 190اعلام نمایند.