از ابتدای ماه مبارک رمضان صورت گرفت:

تعداد 3 هزار و 597 بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی/ پلمب 2۱ مرکز

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۳/۰۳ ۱۲:۳۰ | تعداد بازدید: 7

رئیس اداره سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: از ابتدای ماه مبارک رمضان تعداد 3 هزار و 597 بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی صورت گرفته و 21 مرکز و امکنه عمومی نیز پلمب شده است.

به گزارش روابط عمومی، مهندس مهدی سعیدی اظهار داشت: این بازدید ها در قالب طرح تشدید و سلامت ماه مبارک رمضان و بسیج ملی کرونا آغاز و در این مدت 2 مرکز عرضه قلیان پلمب و 2 هزار و 917 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته معدوم شده است.

وی با بیان اینکه از 25 مدرسه در شهرستان بازدید بعمل آمده است، افزود: تعداد 62 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی به مراجع قضایی معرفی و 468 مورد گندزدایی و ضد عفونی منازل و اماکن عمومی انجام شده است.

مهندس سعیدی تصریح کرد: اداره سلامت محیط و کار در جهت حفظ سلامت شهروندان و ایجاد آرامش روانی در زمینه انتقال احتمالی ویروس کرونا در شب های قدر، اقدام به بازدید و ساماندهی وضعیت ضد عفونی مساجد و حسینیه ها و نیز اجرای طرح فاصله گذاری هوشمند اجتماعی نموده است.