توسط دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه صورت گرفت:

تامین و توزیع ۱0 هزار عدد ماسک رایگان در شهرستان تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۸/۱۴ ۱۴:۳۳ | تعداد بازدید: 9

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از اجرای دومین مرحله تامین و توزیع ماسک رایگان در سطح شهرستان خبرداد.

دکتر الهام بهره مند با بیان اینکه در مرحله اول  2 هزار و 500 عدد ماسک بهداشتی در بین مردم توزیع شده است، افزود: از صبح امروز نیز در مرحله دوم 4 هزار عدد ماسک توسط این دانشگاه تامین و با همکاری  سپاه ناحیه مقاومت بسیج و هلال احمر شهرستان در راستای ارتقای سلامت اجتماعی و کمک به رعایت بیشتر دستورالعمل های بهداشتی به صورت رایگان توزیع خواهد شد.

وی اظهار داشت: در مراحل بعدی  6 هزار عدد ماسک نیز در روزهای آینده در بین مردم توزیع خواهد شد.

دکترالهام بهره مند، تشکیل اجتماعات به ویژه در محیط های بسته را یکی از عوامل تاثیرگذار در شیوع بیماری کرونا عنوان و خاطرنشان کرد: تنها راه و بهترین شیوه مقابله با بیماری کرونا، پیشگیری و رعایت نکات بهداشتی است و مهمترین خواسته ما از مردم رعایت دقیق دستورالعمل های بهداشتی و استفاده از ماسک است.