تا صبح امروز:

بیش از 37 هزار نفر در طرح بسیج ملی کنترل فشار خون در جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه شرکت کرده اند

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۳/۲۰ ۱۵:۱۸ | تعداد بازدید: 9

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: تا صبح امروز 37 هزار و 486 نفر در طرح بسیج ملی کنترل فشار خون در جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه شرکت کرده اند.

به گزارش روابط عمومی ، دکتر الهام بهره مند  افزود: این آمار در 142 خانه بهداشت روستایی ، 36 مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی و 16 پایگاه ثابت و سیار در سطح شهرستانهای تربت حیدریه ، مه ولات و زاوه ثبت شده است.

وی اظهار داشت: اطلاع رسانی در بسیج ملی کنترل فشارخون باعث افزایش مراجعه مردم به مراکز بهداشتی و درمانی شده و همچنین سامانه خوداظهاری فشارخون به آدرس salamat.gov.ir برای سهولت در دسترسی مردم راه‌اندازی شده است.

وی عنوان داشت، فشار خون یکی از بیماری هایی است که موجب مرگ و میر افراد می شود به همین دلیل برای ارتقا سلامت افراد جامعه سعی شده با اجرای کمپین فشارخون پیشگیری های لازم در این زمینه صورت گیرد.

وی ادامه داد: فشارخون بالا به علت بالا بودن مصرف نمک، رژیم غذایی با پتاسیم کم (میوه و سبزی کم)، فعالیت بدنی کم، چاقی و بخشی هم به مصرف فست فود و .. مرتبط است.