انعقاد تفاهـم نامه همكاري بين جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران و دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۴/۲۹ ۱۵:۲۲ | تعداد بازدید: 6

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: تفاهم نامه همکاری بين جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران و این دانشگاه به امضا رسید.

به گزارش روابط عمومی، دکتر الهام بهره‌مند با بیان این‌که فرهنگ سازی ، پیشگیری ،کنترل و ریشه کنی مصرف مواد دخانیات از اهداف این تفام نامه است،عنوان داشت:زمینه سازی انتقال مفاهیم آموزشی منع دخانیات و ارتقاء سلامت از طریق برگزاری جشنواره، دوره‌ها، سمینارها، کارگاه‌ها و همایش‌های آموزشی جهت خود مراقبتی عمومی افراد جامعه از جمله قشر نوجوان، جوان و میانسال (30 تا 59 سال) ،همکاری در اجرای طرح های خلاقانه در جهت آگاهی سازی عمومی جامعه از جمله طرح فروشگاه  پاک (ویژه اصناف)، فرآموز نفس پاک (ویژه دانش آموزان دوره ابتدایی ) و ...حمایت و همکاری در راه اندازی کلینیک ترک سیگار و کلینیک مشاوره در زمینه آموزش مهارت های زندگی و فرزند پروری، حمایت مادی و اداری در برگزاری طرح‌های یاد شده در موارد فوق الذکر، غربالگری استعمال دخانیات در افراد بالای 30 سال توسط مراقبین سلامت و همکاران  بهورز از جمله فعالیت ها و تعهدات معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه می باشد.