افزایش ساعت کاری مراکز خدمات جامع سلامت نسر و بایگ

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۹/۱۷ ۰۷:۴۳ | تعداد بازدید: 21

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از افزایش ساعت کاری مراکز خدمات جامع سلامت  نسر و بایگ در راستای توسعه خدمت به بیماران و مراجعین این مراکز خبرداد.

دکتر الهام بهره مند اظهار داشت: با توجه به افزایش مراجعین به مراکز بهداشتی، درمانی پس از شیوع بیماری آنفلوانزا ودر راستای مصوبات کمیته آنفلوانزای دانشگاه، مراکز خدمات جامع سلامت نسر و بایگ تا ساعت 12شب تا کنترل این بیماری، خدمات ارائه میدهند.

وی افزود: مردم با رعایت بهداشت فردی، میتوانند مانع شیوع بیماری آنفلوانزا شوند و درهیچ شرایطی به شایعات توجه نکنند.

دکترالهام بهره مند تصریح کرد: علائم بیماری آنفلوانزا شباهت زیادی به سرماخوردگی دارد اما از علائم شاخص آن می توان به کوفتگی عضلانی، دردهای استخوانی، تب و لرز شدید، آبریزش بینی، سرفه، عطسه و سردرد اشاره کرد که باید بلافاصله به پزشک مراجعه شود.