ارائه بیش از 7۱00 خدمت به بیماران و مراجعین به مراکز درمانی/ معدوم سازی بیش از 790 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی در چهارروز اخیر

کد مطلب: ۹۹۰ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۱/۱۷ ۰۸:۴۱ | تعداد بازدید: 6

دکتر الهام بهره مند، جانشین رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در ستاد خدمات سفر طی گفتگو با واحد خبر روابط عمومی از کشف و معدوم سازی 791 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیر بهداشتی در طی 478 بازدید بعمل آمده از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و همچنین اماکن و رستوران های بین راهی خبرداد و افزود : در همین راستا برای7 متخلف بهداشتی نیز به دلیل عدم رعایت اصول بهداشتی و به مخاطره انداختن سلامت مردم پرونده تشکیل و به مراجع قضائی معرفی گردیده اند.
وی همچنین یادآور شد درچهار روز اخیر 306 مورد کلرسنجی و 36 مورد نمونه برداری میکروبی آب آشامیدنی انجام و با 15 دستفروش دوره گرد نیز برخورد قانونی بعمل آمده است. دکتر بهره مند در ادامه نیز به میزان خدمات درمانی ارائه شده به مردم و مسافران نوروزی اشاره و افزود: بیش از 7100 خدمت درمانی تنها در چهارروز اخیر ارائه شده که بیشترین خدمت به مراجعین به اورژانس ها با 2179 مورد خدمت و خدمات پاراکلینکی با 2553 خدمت بوده است . جانشین رئیس دانشگاه در ستاد خدمات سفر در پایان افزود: با توجه به نزدیک شدن به پایان تعطیلات نوروزی و برگشت مسافران، نظارت های بهداشتی با شدت بیشتری ادامه یافته و تیم های نظارتی نیز افزایش خواهند یافت .