آمادگی اجرای برنامه های سلامت نوروزی در تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۵/۱۲/۰۱ ۱۱:۱۸ | تعداد بازدید: 100

تیزر خبربه گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه اجرای برنامه های سلامت نوروزی در این شهرستان کلید خورد .مهندس جلیل چین سری رئیس اداره سلامت محیط وحرفه ای در معاونت بهداشت این دانشگاه پیرامون این خبر گفت :از آنجاییکه شهرستان تربت حیدریه در مسیر حرکت زائرین حرم ثامن الائمه ونیز خیل کثیری از مسافرین شهرها واستان های جنوبی کشور قرار گرفته  است بمنظور آمادگی دستگاههای اجرایی در جهت خدمات رسانی شایسته به میهمانان حرم رضوی نشستی با حضور مسئولین  شهرداری ،هلال احمر ،دادگستری ،اتاق اصناف ،صنعت ومعدن ،اداره دامپزشکی ،آبفای شهری روستایی و...در محل ستاد معاونت بهداشت برگزار گردید .مهندس چین سری خاطر نشان ساخت طی تصمیمات بعمل آمده مقرر گردید تا دستگاههای ذیربط تمامی تلاش خودرا باتوجه به وظایف تعریف شده در جهت سلامت مسافران نوروزی بکار گیرند . چین سری اضافه کرد برنامه ریزی صحیح واصولی  در مواجهه با بحران های احتمالی وآمادگی همه جانبه برای حضور به موقع  ،تشدید ونظارت های مستمر بهداشتی برتمامی مراکز تولید وعرضه مواد غذایی بویژه رستورانهای بین راهی ،آمادگی مراکز بهداشتی درمانی وواحدهای تحت پوشش در کنار دیگر اقدامات از مهمترین برنامه هایی خواهد بود که ستاد تسهیلات نوروزی ملزم به اجرای آن می باشد . رئیس اداره سلامت محیط وحرفه ای در خاتمه گفت :امیدواریم با هماهنگی بین بخشی در شهرستان بتوانیم میزبان خوبی برای مسافرین نوروزی باشیم .